måndag 15 februari 2010

Aktiviteter för superstars - tidningen & radion

Halloj där!
Nu sitter jag här med lite frusna fingrar efter en liten fotosession utomhus. På min digitalkamera finns nu lite bilder som vi sen ska sätta in i headerbilden - så en liten uppdatering av designen kommer att ske inom en väldigt snar framtid!

Dagen idag börjades med ett litet besök från en tidning.
Under hösten så kommer en grupp på 5 personer resa till Malawi i Afrika, under våren ska fröken Evelina arrangera en konsert i förmån till kvinnors situation i Kongo Kinshasa, herr Pål ska tillsammans med några till starta upp en fairtrade-handel i skolan och vi ska till Indien . Så - det är mycket på gång under Folkhögskolans regi och det bör dokumenteras och spridas genom världsbladet Piteå-Tidningen!

Vi (jag, Julia L., Evelina & Pål tillsammans med kursansvariga Matilda) blev intervjuvade och fick berätta om våra kommande projekt som alla egentligen skiljer sig åt rätt rejält men ändå har samma kärna - nämligen att kunna bidra med sitt engagemang och sina kunskaper.
Efter denna lilla pratstund som även inkluderande lite klassiskt fotoposande så väntade nästa superstaraktivitet - nämligen att lyssna på vårat (Indien- och Afrika-gruppen) pratande om våra olika projekt. Här kan du lyssna på oss! 06.32 minuter in i programmet så drar tjokabräket igång.
Det var allt för nuet, tjingeling!

Inga kommentarer: