måndag 19 april 2010

Framme i Koshi

Halloj, Malin har!

Nu ar vi framme i Koshi.. Helgen i Goa spenderades i Baga dar det fanns manga trevliga utestallen, barer och dans! Vi har aven varit pa en marknad i Anjuna och pa lordagkvall akte vi till en nightmarket och shoppade lite. Varan taxichauffor spelade ABBA nar han fick hora att vi var fran Sverige..

I sondags akte vi i alla fall ivag till Kochi, som ligger i Kerala - sodra Indien. Har ska vi vara i 5 natter innan vi beger oss till Delhi och slutligen hem, om nu allting gar som det ska efter den dar vulkanen pa Island..

Har i Kochi har vi tank fara pa nagra utflykter, bland annat aka bat pa floderna som kallas Backwaters, se pa vattenfall och kanske besoka ett elephant training camp.

Vill bara skriva en personlig halsning ocksa - PETTER, JAG SAKNAR DIG!!!!!! Och sa klart mor & far & syster och alla trevliga tjejer som jag kanner! :)


Johanna och Marielle i Goa.

Fredagskvall i Goa!
Jag pa marknad i Anjuna.
Meeeen, nu ar det bara 6 dagar kvar! :)
Puss och kram!

4 kommentarer:

Matilda Wiklund sa...

Hej tjejer, en ängslig fråga om hur ni påverkas av flygsituationen över Europa/Sverige?
Matilda

Anonym sa...

Hej!Äntligen lite mer bilder! Ni verkar må gott därborta-mysiga drinkar ni håller i!Ja,nu håller vi tummarna att hemresan flyter på som den ska.Ni har inte träffat på nå svenskar där?Jag har ju en arb.kompis som är i Kerala nu.Dom har förresten skrivit i eran blogg.Kram tills vi hörs nästa gång./Malins mamma

Marielle sa...

Svar pa Matildas fraga:

Vi vet inte annu hur det kommer ga med flyget, men vi motte en kille fran Tyskland som hade lite problem. Hans plan kommer bli uppskutet nagra dagar, men jag tror att det ar lugnt for oss, ar ju nagra dagar kvar till varan avresa.

Maja sa...

kul med lite nya bilder, ni verkar ha det riktigt bra!:) du är jättesöt i den där klänningen syster, speciellt när du är så satans brun!;p