torsdag 8 april 2010

Liv som rullar pa

Halloj bloggen!
Livet rullar pa har i Kanwar Pura utan Marielle och Malin, men det kanns rackarns tomt utan dom! Nu ar vi aven bara tre volontarer - jag, Johanna plus en lite aldre man fran Australien.
Imorgon ar det sista dagen pa projektet for oss alla, barnen ska fa tva manders vacation.
Det kanns konstigt att det redan ar dags att borja packa ihop och att saga hej da till barnen.. jag brukar fundera vad det kommer att bli av dom, dom ar alla sa olika trots att de alla lever under samma forutsattningar. Det finns den mest vilda tjejen med de mest ondskefulla ogonen och den mest blygsamma lilla pojken med en svag liten stamma. Ironiskt nog sa ar det den lilla pojken med den svaga stamman som mest troligen kommer horas mest nar de blir gamla. Den lilla tjejen kommer nog att fa lugna ner sig och arbeta hemma.
Konsrollerna ar intressanta och frustrerande - fast jag har borjat acceptera lite mer hur tanket fungerar och idag har varan campforestandare sagt sa manga visa ord att jag nastan trillade baklanges flera ganger.

Jag foll nastan baklanges ocksa med detta med religionen. En av vara fina pojkar som jobbar har blev erbjuden lite fin svensk lakrits for nagon dag sedan. Pa nagot vis sa borjade vi prata om gelatin och vi insag att godiset inneholl kossa mu-gelatin.. han gick och spydde.
Det ar verkligen intressant att hora om hur religionen ar livsstilen medans religion i sverige oftast ar tabu och lite undanskymt.

..men nu ar det avslutningsdags har - planering infor sista skoldagen ska nu ske!

2 kommentarer:

ingvar sa...

Hej flickor,tänk att 6 veckor har gått-vad mycket ni ska ha sett upplevt och lärt och snart får ni se ändå mer av indien,ha det kul men var försiktiga.Fortsätt skriva o ringa vill jojos mamma puss o kram

Julia Lindgren sa...

Ja vänner res nu runt och njut av omgivningen, vi saknar er väldigt mycket! pusskram