söndag 28 mars 2010

Nytt fran India

Halloj!
Efter manga diskussioner och funderingar kring vart runtresande och volontararbete har i Indien har vi nu kommit fram till en losning! Johanna och Anna-Maria ska stanna 2 veckor till pa volontarcampen, men Malin och Marielle reser till Mumbai nasta sondag. Sen reser vi till Goa och moter upp Johanna och Anna-Maria. Och efter en vecka dar reser vi tillsammans till Kerala, och efter det tar vi flyget till Delhi och sedan hem till Sverige.
Den har helgen har spenderats pa campen. Det blev ingen utflykt i helgen for vi kande oss lite trotta och ville vila upp oss lite eftersom det kommer bli ganska mycket resande om nagra veckor.
I gar hade vi en jattemysig kvall pa takterassen, vi satt ute och spelade kort, drack nagon ol och at chips. Och sedan blev vi bjudna pa toast med parmaskinka och ost som en ny volontar hade tagit med sig! Snacka om gott!!
Eftersom ni i Sverige har stallt fram klockan till sommartid sa ar det ju bara 3 och 1/2 timmes skillnad. Nu ar val klockan 16:30 i Sverige och 20:00 hos oss!
Har kommer lite bilder:
- ett foto fran staden Sikar.
- Familjens falt dar de odlar vete till chapatibrod m.m.
- Barnen i skolan far frukost.
Tjingeling!! / Malin

1 kommentar:

Susanna sa...

Hejsan,hejsan!
Jag anade att Anna-Maria skulle stanna längre, för 2 veckor är ju så lite. Tack för alla fina bilder ni lagt upp!!!!

Jag har snokat på fejjan och sett att Johanna längtar efter svenskt godis, finns det inget snacks som funkar i indien??? Har ni hittat något typiskt indisk snacks?

Många kramar//Susanna